Dilenirken Çocukları Kullanıyorlar

Düzce’de Ramazan ayının gelmesini fırsat bilen ve insanların dini duygularını sömüren dilenciler, vatandaşın ilgisini çekmek için küçücük çocuklarını…

Dilenirken Çocukları Kullanıyorlar

Düzce’de Ramazan ayının gelmesini fırsat bilen ve insanların dini duygularını sömüren dilenciler, vatandaşın ilgisini çekmek için küçücük çocuklarını kötü emellerine alet ediyorlar. Bugün kundaktaki bebekleri ile zabıtaya takılan kadınlar şehir dışına çıkartıldılar. Düzce’yi adeta istila eden dilenciler, rahmet, merhamet ve günahlardan arınmaya vesile olan Ramazan ayını fırsat bildi. Ramazan ayında insanların karşısına daha sık çıkan dilenciler, vatandaşların duygularını sömürmeye devam ediyor. Düzce’yi adeta istila eden dilencileri toplamaktan zabıta bıktı onlar bıkmadı. Her gün onarca dilenci toplayan zabıta ekipleri bugün yine iş başındaydı. Zabıta ekipleri, Hastane caddesinde kadınlardan oluşan bir gurubu dilenirken yakaladı. En çok dikkat çeken ise kadınların küçücük hatta kundaktaki çocuklarını bu işe alet etmesiydi. Küçücük çocuklar anneleri yüzünden eziyet çekerken, zabıta ekipleri kadınları toplayarak kamyonete doldurdu ve şehir dışına çıkarttı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X