Dilovası Belediyesi’nden Demirciler Köyü’ne İftar

Dilovası Belediyesi, köylülerle buluşmak amacıyla Demirciler Köyünde iftar verdi. Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar, Demirciler köyünde veril…

Dilovası Belediyesi’nden Demirciler Köyü’ne İftar

Dilovası Belediyesi, köylülerle buluşmak amacıyla Demirciler Köyünde iftar verdi. Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar, Demirciler köyünde verilen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Toltar yaptığı konuşmada, “Değerli dostlar bizler burada güven ortamın da huzur ortamın da iftarlarımızı yapıyoruz. Fakat gönül coğrafyamız da yakın coğrafyamız da gerçekten ülkenin bir çok yerinde ki Müslüman kardeşlerimiz bu ortamı bu huzuru bulamıyorlar. Maalesef bugün Dünya’nın birçok coğrafyasın da Müslüman kanı akıtılmaktadır. Kardeşlerimiz can güvenliğinden yoksunlar. Biz onlara bol, bol dua edelim. İnşallah bu Ramazan ayı akan bu kanın durmasına sebep olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin bizler her zaman sizlerin yanındayız. Ben sizlere ve diğer tüm misafirlerimize bizleri bugün yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim. Bizlere destek verdiniz bizleri onurlandırdınız. Bizlerde sizlerin emrindeyiz hizmetinizdeyiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X