Dilşad’la Elçin’in şıklık yarışı

Mutluluk Zamanı filminin galasında Dilşad Şimşek’in başrol oyuncusu Elçin Sangu’dan daha iddialı giyinmesi ikili arasındaki çekişmeyi gözler önüne serdi.

Dilşad’la Elçin’in şıklık yarışı

ROL MÜ ÇALMAK İSTEDİ?

Ekranların ünlü ikilisi Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun yeni filmi Mutluluk Zamanı’nın galası önceki akşam İstanbul’da yapıldı. Ünlü isimlerin de büyük ilgi gösterdiği geceye filmin yardımcı kadın oyuncusu Dilşad Şimşek’in kıyafet seçimi damga vurdu. Derin göğüs dekolteli kırmızı kıyafetiyle başrol oyuncusu Elçin Sangu’yu gölgede bırakan Şimşek’in bu hareketi, galada rol çalmaya çalıştığı yorumlarını beraberinde getirdi.

BİRLİKTE DÜET YAPTILAR

​Mutluluk Zamanı’nın müziği için Barış Arduç’la stüdyoya girip düet yapan Elçin Sangu, bir ilki gerçekleştirdiğini söyledi. Sangu, ‘Yapmadığımız bir şeyi denedik. Benim için de daha önce opera okumama rağmen bir ilkti. Çok mutluyum sevdiğim arkadaşlarımla, ilk defa böyle bir şey yaptım. Çok da huzurlu hissediyorum kendimi’ dedi. Galaya çok sayıda ünlü isim katılırken, Gupse Özay sevgilisi Barış Arduç’u yalnız bırakmadı.

Galanın dikkat çeken konuklarından Cem Yılmaz, ‘Bu hafta kaliteli filmlerle beraberiz. Arkadaşlarımın ekrandaki başarılarını öyle rastlantıyla devam ettirmiyorlar. Özeniyorlar. Çok rahat 2 milyon barajını geçer’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X