Din Görevlilerinden Kaymakam Erkan’a Ziyaret

Bitlis’in Tatvan İlçe Müftüsü Mehmet Şirin Aysal ve beraberindeki din görevlileri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Kaymakam Murat Erkan’ı ziyaret etti.

Din Görevlilerinden Kaymakam Erkan’a Ziyaret

Kaymakam Erkan’a çiçek takdim eden İlçe Müftüsü Mehmet Şirin Aysal, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ilçede düzenlenecek olan etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Murat Erkan ise, tüm din görevlilerinin Cami ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ederek, “İki kurum grubu bizim için çok büyük önem arz ediyor. Bunlardan biri eğitim kurumları diğeri ise din kurumlarıdır. Bu iki kurumun yaşantımızdaki yeri çok çok önemlidir. Bu anlamda bizlerin bu iki kurum üzerinden özellikle gençlerimize yoğunlaşmamız ve nitelik ile kaliteyi arttırmamız büyük önem arz ediyor. Özellikle din görevlilerimizle birlikte aile kurumunun yeniden eski dinamiklerine kavuşması noktasında ciddi çalışmalar yürütmemiz gerekiyor. İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra hep birlikte güzel işler yaparız ve güzel işler yapılmasına vesile oluruz. Kaymakamlık olarak bu anlamda bizler elimizden gelen tüm destekleri sunmaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile tekrardan tüm din görevlilerimizin haftasını tebrik ediyor ve bu haftanın hayırlara ve yapılan güzel işlere vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X