‘Dinamik vekillere ihtiyacımız var’

AK Parti Bursa milletvekili aday adayı Emrullah Güler, milletvekili olması durumunda ilk iş olarak vatandaşların kendisine çok rahat ulaşabilmesi için şehrin merkezinde bir irtibat ofisi açacağını söyledi.

‘Dinamik vekillere ihtiyacımız var’

Ulaşım, organize sanayi ve sağlık turizmi alanlarında çalışacağını vurgulayan Güler, “Kendimi ak olan davama adadım. Bu süreçte çok dinamik vekillere ihtiyacımız var” dedi.  

Milletvekili seçilmesi halinde Bursa için önemli çalışmalar da yapacağının altını çizen Güler, “Bursa’nın reklam ve proje eksiği var. Bununla ilgili Ankara’da lobi faaliyetlerinde bulunacağım. Bursa, denizi ve doğal limanlarıyla lojistik üssü olabilir. Hızlı tren, otoyol ve lojistik merkezi projeleriyle Mudanya’dan Gemlik’e kadar ihracat üssü olabiliriz. Yenişehir Havaalanı, otoyol ve hızlı trenle birlikte civar illerden yolcuların çok rahat ulaşabileceği bir havaalanı olacak. Sağlık camiasının içinden geldiğim için sağlık çalışanlarının sorunlarını yakından takip ediyorum. Hekimlerimiz ve diğer sağlık çalışanları büyük bir özveriyle halkımıza hizmet veriyor. Sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmek için tüm enerjimi harcayacağım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X