Dinçbudak’ta işlem tamam

Özlüce Tesisleri’nde yapılan törene Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yeşil Bursa Başkanı Şükrü Çekmişoğlu ile katılan Nevzat Dinçbudak, ‘Üst ligi zorlayacağız’ dedi.

Dinçbudak’ta işlem tamam

Bursaspor’un 3. Lig’de mücadele eden takımı Yeşil Bursa’da Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak dönemi resmen başladı. Dinçbudak, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleşen törene Bursaspor Başkanı Ali Ay, Yeşil Bursa Başkanı Şükrü Çekmişoğlu Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Turan katıldı. Dinçbudak, törenle 1 yıllık resmi sözleşmeye imzasını attı.

KENDİNİ İSPATLAMIŞ

İmza töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, ‘Bu sene pilot takımımızı bir üst lige çıkarmayı hedefliyoruz. Nevzat Dinçbudak kendisini ispatlamış bir hoca. Ben başarılı olacaklarına inanıyorum’ dedi. Yeşil Bursa’nın yeni hocası Nevzat Dinçbudak ise, ‘Yeniden Bursaspor camiasının içerisinde olduğu için büyük bir gurur duyuyorum. Yeşil Bursa takımı öncelikle yetiştirici olacak ve istediğimiz kadro yapısını kurduğumuz takdirde ise üst ligi zorlayacağımıza inanıyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X