Dinç’in ‘Süper’ planı

Bu sezon Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde başarılı bir grafik çizen Mudanya Belediyesi Dinçspor’a Süper Lig için cumartesi günü evinde oynayacağı 1453 Üsküdar maçında 1 puan bile yetecek.

Dinç’in ‘Süper’ planı

ÖMER BİLİK

Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Mudanya Belediyesi Dinçspor, son haftaya girilirken, gözünü Süper Lig’e dikti. Ligde son haftaya girilirken, 4. sırada bulunan Bursa ekibi, cumartesi günü evinde ağırlayacağı 1453 Üsküdar’ı yenerse sezonu 3. sırada bitirecek ve Süper Lig biletini alacak. 3. sıradaki Bandırmaspor’un son haftada maç yapmayacak olmasının avantajını kullanmak isteyen Mudanya Belediyesi’ne Süper Lig için 1 puan bile yetecek.

GURUR DUYUYORUM

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kızlarımızla, antrenörlerimizle ve yönetimimizle sezon boyunca gösterdikleri başarıdan dolayı gurur duyuyorum. Dinçspor’a elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. Aldıkları sonuçlarla ligde söz sahibi olduklarını ve Süper Lig’e çıkmak için son viraja girdiklerini belirten Dinçspor Kulüp Başkanı Erkan Altıntaş ise “Son maçımızı da kazanıp Süper Lig’e adım atmak istiyoruz” dedi. Altıntaş, yapacakları oyuncu takviyeleriyle Süper Lig’de de kalıcı olmak istediklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X