Direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Bursa’da 64 yaşındaki okul servis şoförü, seyir halindeyken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Şoförün kalp krizi geçirdikten sonra park halindeki otomobillere çarparak durması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Olay, merkez Yıldırım İlçesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Gülçiçek Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören öğrencileri adreslerine bırakan İbrahim Demirhan (64), seyir halinde iken kalp krizi geçirdi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden yaşlı adam, park halindeki otomobillere vurarak durabildi. 

İbrahim Demirhan idaresindeki servis minibüsünün yanına gelen vatandaşlar, Demirhan’ın baygın olduğunu görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Demirhan’ı ambulansa taşıyarak ilk müdahalesini yaptı. Yaşlı adam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. O sırada servis minibüsünün içerisinde öğrenci olmaması muhtemel bir faciayı önledi. 

Talihsiz adamın seyir halindeyken kalp krizi geçirmesi ve otomobillere vurarak durması güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Demirhan’ın bir süre önce de kalp ameliyatı geçirdiği öne sürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X