Direksiyon hakimiyetini kaybedince dükkana daldı

Bursa’da, otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü, kaldırıma çıkarak 68 yaşındaki yaşlı adama çarptı ardından dükkana girerek durabildi.

Direksiyon hakimiyetini kaybedince dükkana daldı

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Vatan mahallesinde meydana geldi. Vatan Caddesi üzerinde 19 AC 889 plakalı aracı ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü E.C., kaldırıma çıktı. Bu sırada kaldırımda yürüyen 68 yaşındaki O.Y.’ye çarpan araç, depo olarak kullanılan bir dükkanın camından içeri girerek durabildi. 

Yaralı adam 112 acil servis ambulansı ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Kaza sırasında bitişikteki evde oturan insanlar gürültü üzerine korkuyla dışarı çıktı. Gürültü sırasında evde olduğunu söyleyen bir kadın, yaşananları şöyle anlattı: “Adam kaldırımdan yürüyordu, kadında aşağıdan geliyordu. Eğer adam duvara vurmasa adamı öldürecekti. Adam yaralı hastaneye yolladık. Burası dükkan, ev sahibinin beyaz eşyaları vardı. Biz öbür tarafta evdeydik. Sesi duyduk geldik ki ev sahibinin dükkanına girmiş.”

Gazetecilerin görüntü almasına istemeyen kadın sürücü ise soruları cevapsız bıraktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X