Dirikx imzaladı

Büyükşehir Belediyespor, daha önce anlaşma sağladığı Belçikalı milli pasöre imza attırdı.

Dirikx imzaladı

RECAİ UYSAL

Voleybolda geçtiğimiz sezonu CEV Challenge Kupası’yla kapatan, ligi de 5. sırada bitirerek üst üste 3. kez Avrupa kupalarına katılma hakkını kazanan Büyükşehir Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosunu büyük ölçüde yenileyen yeşil beyazlılar, daha önce anlaşmaya vardığı Belçikalı pasör Frauke Dirikx ile sözleşme imzaladı. 2009-2010 sezonunda Fenerbahçe’de forma giyen, son olarak İtalya’nın Rebecchi Nordmeccanica takımında forma giyen Belçikalı milli oyuncu, çok heyecanlı olduğunu söyledi.

ÇOK HEYECANLIYIM

İyi bir takıma geldiğini belirten 1980 doğumlu Belçikalı oyuncu, “Çok heyecanlıyım. Güçlü bir takıma geldim. Takımın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Herkese yeni bir takımın nasıl güçlü olduğunu göstereceğiz” dedi. Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık da iyi bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını belirtirken, “Bu sezon da başarılı olup Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X