Diriliş Ertuğrul’da şok final! Kim olduğu ortaya çıktı

Diriliş Ertuğrul dizisinin 30 Mayıs Çarşamba ekrana gelen 120. bölümünde, heyecan doruktaydı.

Diriliş Ertuğrul’da şok final! Kim olduğu ortaya çıktı

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde heyecan doruktaydı.

Bol aksiyon sahnesinin olduğu son bölümde, Moğol Han’ı Ögeday’ın karşısına çıkan Ertuğrul, Ögeday’ın ona tabi olma isteğini kabul eder.

Noyan bu duruma çok şaşırır. Ancak Ertuğrul’un yeni bir planı vardır. Yapılan sulh anlaşmasından sonra ise Ögeday, Anadolu’yu ele geçirme planını açıkladı.

Anlaşmanın ertesinde ise Ögeday Han öldü. Noyan’ın emriyle askerler Ertuğrul Bey’i öldürmek istedi. Obadan kaçmayı başaran Ertuğrul Bey’in yolu Noyan ve askerleri tarafından kesildi.

Onlarca Moğol askerinin ele geçirebildiği Ertuğrul Bey, alplerinin yetişmesiyle kurtuldu ve göğüs göğüse çarpışma yaşandı. Okla vurulan Noyan ise yaralı halde kaçmayı başardı.

Dizinin finalinde ise, daha önce obaya derici olarak gelen ve yaşamaya başlayan Almıla Hatun’un aslında hain ve Noyan’ın kız kardeşi olduğu ortaya çıktı. Obalarına kadar sızan haini öğrenen Ertuğrul Bey ve alpleri kötü bir şey olmadan yetişebilmek için dört nala yola çıktı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X