Diriliş Ertuğrul’dan ayrıldı! İddialı dizisiyle geliyor

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin 3. ve 4. sezonlarında ekranda Aslıhan karakteriyle yer alan Gülsim Ali, Kanal D’de yayınlanacak olan Yüzleşme dizisinin kadrosuna katıldı.

Diriliş Ertuğrul’dan ayrıldı! İddialı dizisiyle geliyor

İlk olarak Masal Çiçeği adıyla anılan dizinin ismi Yüzleşme olarak değiştirilmişti.

2012 yılında Son Yaz Balkanlar 1912 isimli diziyle oyunculuk kariyerine başlayan Gülsim Ali, Seddülbahir 32 Saat filminde rol almış, ayrıca Hanım Köylü dizisinde İlkgün karakterine hayat vermişti.

Diriliş Ertuğrul dizisinden Kanal D’nin Yüzleşme dizisine transfer!

TRT1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde de boy gösterdikten sonra, 1993 Bulgaristan doğumlu oyuncu yeni dizide kendisine rol buldu.

Engin Öztürk, Hande Doğandemir, Uğur Yücel’in başrollerde oynadığı Yüzleşme dizisinin kadrosunda önemli isimler bulunuyor.

Gülsim Ali ile ilgili görsel sonucu

Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Mesut Akusta, Gözde Çığacı, Yeşim Gül, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu ve Macit Koper’in yer aldığı diziye son olarak Gülsim Ali ve Özge Akdeniz dahil oldu.

Hande Doğandemir kriminal drama türündeki dizide ‘Masal’, Engin Öztürk ile ilgili görsel sonucu

Hande Doğandemir kriminal drama türündeki dizide ‘Masal’, Engin Öztürk de ona büyük aşkla bağlı ‘Ömer’ rolüne hayat verecek.

Antalya Alanya’da müthiş bir platonun kurulduğu diziyi Ömer Faruk Sorak çekecek, dizinin senaryosu ise güçlü kalem Altuğ Küçük imzası taşıyor. İntikam hikâyesi üzerine kurulan dizinin cast direktörlüğünü ise Gülden Avşaroğlu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X