Diriliş Ertuğrul’un kahramanından çok konuşulacak ABD kararı!

Köşe yazarı Ertuğrul Özkök, Engin Altan Düzyatan’ın yeni doğacak olan çocuğunun Amerikan vatandaşı olması için eşini Amerika’ya gönderdiği iddia etti.

Diriliş Ertuğrul’un kahramanından çok konuşulacak ABD kararı!

“Diriliş Ertuğrul” dizisiyle ününe ün katan Engin Altan Düzyatan’ın yeni doğacak olan çocuğunun Amerikan vatandaşı olması için hamile karısını Amerika’ya gönderdiği iddia edildi. İddiayı Ertuğrul Özkök gündeme getirdi.

ERTUĞRUL ÖZKÖK KÖŞESİNDEN DUYURDU

Ünlü köşe yazarı Ertuğrul Özkök’ün köşesinden “Diriliş Ertuğrul” dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Alkoçlar doğumunu Los Angeles’ta yapmaya karar vermiş” diye yazdı.

İşte Özkök’ün köşe yazsının ilgili kısmı

Hayır yanlış anlamayın, “milli ve yerli” değerlerin şampiyonluğunu yapan dizinin kahramanının eşi çocuğunu Amerika’da mı doğurur gibi ilkel bir soru sormayacağım…

Kendi kızıma ve torunuma yaptığım bir haksızlık yüzünden için burkuldu. 1990’lı yılların sonuydu. Kızım Gülümsün hamileydi. Eşi Ercan’la doğumu Amerika’da yapmak için karar vermişlerdi.

Ancak o günlerde Hürriyet ile Sabah arasında büyük bir kavga sürüp gidiyordu. Gülümsün’le Ercan’a “Şimdi bu Sabahçılar öğrenir, bize yüklenirler, sizi de çok üzerler” dedim. Vazgeçtiler.

O günlerde aynı nedenden dolayı, kısa dönem askerlik hakkı çıktı çıkacakken Ercan da uzun dönem askerlik yaptı. Ben bu yüzyılın çocuklarının küresel bir yarışmaya hazır olması gerektiğini düşünenlerdenim.

Anlayacağınız son günlerin çok moda “milli ve yerli” lafı benim bu anlayışıma uymuyor. O nedenle Düzyatan ve eşi doğru yapmış. Giderek kutuplaşan ve kabileleşen bu dünyada çocuklarına daha büyük bir dünyanın kapılarını açacak bir karar almışlar.

365_m.jpg
Engin Altan Düzyatan
 
61_m.jpg
Neslişah Alkoçlar

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X