‘Dış görünüşüm sizi aldatmasın’

İçerde dizisinin 2.05’lik Minik’i Seyithan Özdemir, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada korkutucu görüntüsünün altında yufka bir yüreği olduğunu söyledi.

‘Dış görünüşüm sizi aldatmasın’

BODYGUARD’LIKTAN OYUNCULUĞA

Gece kulüplerine bodyguard’lık yaparken keşfedilen Seyithan Özdemir, özellikle İçerde dizisinde canlandırdığı ‘Minik’ karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. 2.05’lik boyu, 125 kiloluk dev cüssesi ve korkutucu görüntüsüyle ekranda farklı bir karakter yaratan Özdemir, ‘İçerde’den önce de bazı yapımlarda rol aldım. Ama İçerde’de ustalarla oynamak harika bir duyguydu. İnsanlar beni sevdi. Çok mutluyum’ dedi.

SEMPATİK OLDUĞUMU SÖYLERLER

Sert görüntüsüyle kötü adam rollerinin vazgeçilmez ismi haline gelmeye başlayan Seyithan Özdemir, kendisini görenlerin önce korktuğunu ama tanıdıkça sevdiklerini söyledi. Özdemir, ‘Dış görünüşüm sizi aldatmasın. Tanıyanlar sempatik biri olduğumu söylerler. Korkutucu değilmdir’ dedi. Oyunculuğa devam etmek istediğini belirten Özdemir, kendine rol bulamaması durmunda ise eski mesleği olan bodyguard’lığa geri döneceğini söylüyor. 

Seyithan Özdemir, Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X