Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor

İnegöl’de geçen yıl haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir’de önümüzdeki günlerde açılacak semt polikliniği ile bölge hastanesine dönüşecek.

Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor

Hastane, önümüzdeki günlerde 12 yeni diş hekiminin daha tayini yapılarak 24 saat hizmet vermeye başlayacak. 

AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Hüseyin Şahin, 46 ünit olarak Sağlık Bakanlığı tarafından tescili yapılan İnegöl Diş Hastanesi’nin bölge hastanesine dönüşmesi çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi. Şahin,’ Gerekli hazırlıklar tamamlandı, önümüzdeki günlerde Yenişehir’deki poliklinik hizmete girecek. Poliklinik İnegöl Diş Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek’ dedi.

HEKİM SAYISI ARTACAK

Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Diş Hastanesi’nde halen 22 diş hekiminin görev yaptığını da söyledi. Şahin, hastanenin hekim sayısını arttırmak amacıyla yaptıkları girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirterek, ‘Hastaneye 10 diş hekimi açıktan tayin ediliyor. Yeni hekimler 21 Mart’ta göreve başlayacaklar. Ayrıca Sivas ve Ağrı’dan 2 diş hekimi İnegöl’e atandı, bu hekimlerde önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklar. Böylece İnegöl Diş Hastanesi’ndeki diş hekimi sayısı 34’e yükselecek. Yeni hekimler göreve başladığında İnegöl Diş Hastanesi 24 saat esaslı hizmet vermeye başlayacak’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X