Diş Hastanesi ihaleye çıkıyor

İnşaatı duran İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeniden ihale ediliyor. İhalenin bir ay içerisinde yapılması, inşaatın da 2015`in ilk yarısında tamamlanması bekleniyor.

Diş Hastanesi ihaleye çıkıyor
SADULLAH ORGAN
 
İnegöl Belediyesi’nin Alanyurt’ta tahsis ettiği arsa üzerine yapılan merkezin kaba inşaatının bittiğini belirten AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ince işçiliğinin ise ihaleyi alacak yeni firma tarafından hemen başlatılacağını ve merkezin önümüzdeki yılın ilk yarısında hizmete gireceğini bildirdi.
 
KALİTE ARTACAK
 
Şahin, “Diş hastanesini, İnegöl için olduğu kadar, hasta yoğunluğunu azaltacağı için Bursa açısından çok önemli bir sağlık yatırımı olarak görüyoruz. Yılda 100 binin üzerinde poliklinik hizmeti sunan İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yeni binasında hem hizmet miktarını, hem hizmet kalitesini daha da artıracaktır” dedi.
 
NÖBET UYGULAMASI
 
Bu arada diş sağlığı merkezi personel açısından da güçlendirildi. Yeni yapılan atamalarla hekim sayısı 25’e çıkarılırken, yeni nöbet uygulaması ile hizmet süresi uzatıldı. Bundan böyle merkezde, gece saat 24.00’e kadar diş hekimi, hafta içinde ise gece 22.00’ye kadar röntgen teknisyeni görev yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X