Dişini göstermeye başladı

İlk gün idmanları sadece izleyen ve gözlem yapan Teknik Direktör Paul Le Guen, oyuncularına sert çıkmaya başladı.

Dişini göstermeye başladı

Bursaspor’da yeni sezon hazıklıkları sürüyor. Dünü tek idmanla geçiren yeşil beyazların sıcak havada adeta pestili çıktı. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretindeki idman yaklaşık 2 saat sürdü.  Fransız çalıştırıcı, saha içinde ilk olarak oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Yeşil beyazlı futbolcular, daha sonra 2 gruba ayrıldı ve bir grup istasyon yaparken, diğer grup ise sahada topla birlikte sürat, top kontrolü çalışması gerçekleştirdi.

YARDIM ETMELİSİNİZ

Çalışmanın ikinci bölümünde ise Le Guen bu kez takımı 3 ayrı gruba ayırarak kontrol ve pasa yönelik yarı sahada oyun oynattı. Futbolcuların pas verdikten sonra durmaları üzerine su molasında oyuncuları yanına toplayan Paul Le Guen, ‘Arkadaşlar, pası verdikten sonra işiniz bitmiyor. Ondan sonra arkadaşıma nasıl yardımcı olabilirim diye düşünüp hareket etmeniz şart. Sizlerden bunu yapmanızı istiyorum’ dedi.

Sercan nazara geldi

Zaman zaman sertliklerin yaşandığı çalışmada Sercan, hafif bir sakatlık geçirdi. Yeni sezonda takımda kalmak isteyen tecrübeli futbolcunun hırslı görüntüsü de dikkatlerden kaçmıyor.

Sakatların durumu

Yeşil beyazlılarda sakatlıkları bulunan Bilal Kısa ve Emre Taşdemir tedavi olurken Furkan Özçal ile Ertuğrul Ersoy ise fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Ertuğrul’un önümüzdeki hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Sakat oyunculardan Serdar Kurtuluş’un ise tedavisi devam ediyor.

Hoşgeldin Joshua John

Bursaspor’un tecrübeli kanat oyuncusu Joshua John, takıma katıldı. Arkadaşlarıyla hasret gideren Hollandalı futbolcu, antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X