Diva İnegöl’ü salladı

Bülent Ersoy’un sahneye çıktığı bu muhteşem gece Olay TV’den de canlı olarak yayınlandı.

Diva İnegöl’ü salladı

MAHMUT DURGUT

Sevgililer Günü’nde İnegöl Angelacoma Hotel’de sahne alan Bülent Ersoy, unutulmaz bir geceye imza attı. 

BENİ ÇOK İYİ AĞIRLADINIZ

Popstar Mehtap ve Mustafa Uğur’un şarkılarıyla başlayan Sevgililer Günü Balosu’nun finalinde sahneye çıkan Bülent Ersoy, büyük ilgi gördü. Günler önecsinden biletleri tükenen Bülent Ersoy, güçlü sesi, esprileri ve şovuyla unutulmaz bir geceye imza attı. Konseri için günler öncesinden İnegöl’e gelen Bülent Ersoy, sahneden üç gün boyunca kendisini çok iyi ağırlayan ilçe halkına teşekkürlerini sunarak, ‘Burada kaldığım süre boyunca beni muhteşem ağırladınız. Hepinize çok teyekkür ederim’ dedi. 

HAYRANLARINA TAKILMADN EDEMEDİ

Şarkılarını zaman zaman sevenlerinin arasında söyleyen Bülent Ersoy, özelikle genç çiftlere takılmayı ihmal etmedi. Sevgilisinin elin tutan bir genç kızı lerinden kaldırıp, erkek arkadaşının yanına oturan Diva, herkesi güldürdü. Sahneye farklı kanalarda program yaptıkları ‘Bu Tarz Benim’ yarışmasındaki rakip jüri üyesi Nur Yerlitaş imzalı bir kostümle çıkan Bülent Ersoy, ünlü modacıyla aralarında rekabet olmadığını da gösterdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X