Divan Kurulu olağanüstü toplanıyor

Başkan Ali Ay’ın kulübün son durumu ve ileriye dönük çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yapacağı toplantı 13 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek.

Divan Kurulu olağanüstü toplanıyor

Divan Başkanlık Kurulu, 13 Haziran Salı günü Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirileceğini duyurdu. Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde: ‘Kulübümüzün 1 Haziran perşembe günü yapılan Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda futbol kulübümüzün içinde bulunduğu durum çerçevesinde 15 gün içinde Divan Kurulumuzun Olağanüstü toplanması için Divan Başkanlık Kurulu’na yetki verilmişti. Divan Başkanlık Kurulumuz Divan Kurulu’nun talebi ve verdiği yetki doğrultusunda bu toplantının 13 Haziran Salı günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Yıldırım Salonu’nda iftarlı olarak yapılmasına karar vermiştir. Bu Olağanüstü toplantının gündemini sadece Divan Kurulu üyelerinin dilek ve temennileri ile Bursaspor Kulübü Başkanı’nın kulübün son durumu ve ileriye dönük çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmesini kapsayacaktır.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X