Divan’da sinirler gerildi

Ali Ay’ın ”Buraya geliyorlar, atıyorlar, tutuyorlar, katkı koymadan defolup gidiyorlar’ cümlesi sonrası bazı üyeler salonu terketti. İdris Sevinç’in de uyarısıyla Başkan herkesten özür diledi.

Divan’da sinirler gerildi

Bursaspor olağan Divan Kurulu toplantısı dün yapıldı. Büyükşehir Belediye Stadı Toplantı Salonunda gerçekleşen Divan’a yaklaşık 100 kadar üye katıldı. Toplantının son bölümünde ise sinirler gerildi. Başkan Ali Ay yapılan eleştiriler karşısında çoğu zaman sakinliğini korurken, son bölümde kullandığı ‘Buraya geliyorlar, atıyorlar, tutuyorlar, katkı koymadan defolup gidiyorlar’ cümlesi salonda sert rüzgarların esmesine neden oldu. Başkan Ay’ın bu cümleleri sonrası bazı üyeler salonu terketti. 
Ali Ay,  Divan Başkanı İdris Sevinç’in de uyarısıyla üyelerden özür diledi ve kasıtlı olarak bu ifadeyi kullanmadığını ifade etti. 

MAYIS’TA GÖRÜŞECEĞİZ

Her türlü eleştiriye açık olduğunu belirten Ali Ay ‘Bana her türlü eleştiride bulunabilirsiniz ama dürüstlüğümüzle namusumuzla ilgili eleştiride bulursanız dişlerimizi gösteririz. En sonunda bizi hırsız da yaptılar. Savcılığa verdik, gerekenler yapılacak. Şunu tespit ettim. Bursaspor başarısız olduğu zaman çok fazla konuşmak isteyen oluyor. Sabırlı insanlarız. Mayıs’ta zaten görüşeceğiz. Bazı başkan adayları çalışmalar yapıyor. Ben de karar vereceğim. Şuan açıklasam ne olacak, açıklamasan ne olacak. 350 milyon lira borcun altına girecek adam gelir buraya ‘ben adayım’ der.’ dedi. 

AYNAYA BAKIYORUZ

Takımın durumu hakkında da bilgiler veren Başkan Ay şöyle konuştu: ‘Ben de buraya geldiğim de 35-40 puan almış bir takımın başkanı olarak bulunmak isterdim. Malesef bazı şeyler olmuyor. Kısmetsizlik mi veya bizim beceriksizliğimiz mi bilmiyorum. Her şey olabilir. Biz aynaya bakıyoruz. Yanlışları görüyoruz. Bu takım hepimizin takımı. Öyle bir negatif eleştiri yayılıyor ki herkes etkiliyor. Birlik olursak zaten neler yapacağımızı biliyoruz.  Birlik olmak için konuşmalar yapıyoruz. Ama sosyal medya o kadar fazla negatif enerji yayıyor ki, hepimiz etkileniyoruz.’

SOW’DA HATA YAPTIK

‘Ben şahsen bireysel olarak takımdan memnunum. Takım olmakta problem çektik. Sakatlar çok oldu. Diğer takımlarda çok kuvvetli. Yeni çıkan takımlar iyi. Transferde bir tek Sow konusunda hata yaptık mı diye düşünüyorum. O da gelecek haftadan itibaren 11’de oynayacak ve takıma katkı yapacak. Herkes hocayı göndersin dedi. Yüzde 60’lık kısım bunu söyledi. 3 ayda buradan konuşurken, Le Guen en büyük değerlerimizdendi. Gönderseydim belki 20 tane sorun olacaktı. Şimdi hiç değilse 1 tane var. 
Geriye gitmemizin en büyük nedenlerinden birtanesi de kupadan elenmemiş olmamız. ‘

GELİR YETERLİ DEĞİL

‘İlk yarıda topladığımız puanların hepsini Kayseri maçından sonra aldık. 
Fikstüre baktığımız da bundan sonra daha iyi rakiplerle oynayacağız. İyi düşünelim pozitif düşünelim. Kayseri maçı çok önemli. Taraftarlar takımı desteklesin. Hocamız sistemi de büyük ihtimal değiştirecek. Oyuncularda söz verdi, inşallah bu maçı kazanacağız.’ Ödemelerle ilgili bilgi de veren Başkan Ay ‘Ben de isterim günü gününe para ödemek. Gelir yeterli değil. Sattığımız kombine Beşiktaş maçının 1 günlük hasılatı. İmza gününü devam ettirelim dediler, evet edelim. Eleştirirken herkes aynaya baksın.’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X