Diyanet otomobilleşti Görmez istifa etmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyanet İşleri Başkanlığı’na tahsis edilen araç ve tahsis edilmesi gerektiğini söylediği uçak konusunda “Bugünkü Diyanet İşleri Başkanlığı döneminde Diyanet siyasallaşmıştır, Diyanet otomobilleşmi

Diyanet otomobilleşti Görmez istifa etmeli

Bahçeli, Kızılcahamam’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Konuya ilişkin bir soru üzerine Bahçeli, ‘Cumhurbaşkanı herkesi tahrik eden, iftira eden üslubu kendisi için öncelik haline getirmiştir. Seçim öncesinde her şeyi istismar ettiği gibi Diyanet İşleri Başkanlığı’nı da istismar alanına almıştır. Ama bu oyuna Diyanet İşleri Başkanı nasıl düşmektedir? Bunu dikkate almamız lazım. Diyanet siyasallaşmıştır. Diyanet otomobilleşmiştir. Bunu için yapılacak bir tek şey vardır. Bu istismardan kendisini ve kurumu kurtarmak istiyorsa sayın cumhurbaşkanını frenleyebilecek bir gücü kendisinde görmediğine göre istifa etmesi lazım. Bu Diyanet İşleri makamı için en hayırlısı olur’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X