Diyarbakır’daki bombalı saldırıdan bir acı haber daha

Diyarbakır’da geçen perşembe günü polis servis midibüsüne PKK’lıların bomba yüklü araçla düzenlediği ve 7 polisin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanan ve hastanede tedavi altında bulunan komiser yardımcısı Tamer Aktaş da bugün şehit oldu.

Diyarbakır’daki bombalı saldırıdan bir acı haber daha

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi’nde PKK’lılar perşembe akşamı bomba tuzakladıkları otomobili zırhlı polis servis midibüsü geçerken uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. 

Saldırıda polis memurları Alper Zor, Necdet Alıcı, Fatih Mehmet Ertuğrul, Mustafa Yiğitalp, Serkan Talan, Mustafa Karakaya ve İlyas Kaygusuz şehit olurken, 13’ü polis 30 kişi de yaralandı. Yaralılar arasında bulunan ve Diyarbakır Asker Hastanesi’nde tedavi altında bulunan komiser yardımcısı Tamer Aktaş da bugün şehit oldu. Saldırıda şehit olan polis sayısı da 8’e yükseldi.

Gümüşhane nüfusuna kayıtlı evli ve 1 çocuk babası olan şehit komiser yardımcısı Tamer Aktaş, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketine uğurlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X