Diyarbakır’dan acı haber: 1 polis daha şehit oldu

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanan 2 polis memurundan biri, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü.

Diyarbakır’dan acı haber: 1 polis daha şehit oldu

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör saldırısında yaralanan ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan 2 polisten, ağır yaralanan polis memuru da müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerce güvenlik güçlerine açılan ateşte yaralanan 2 polis memurundan Ahmet Çiftaslan şehit olmuş, sonrasında çıkan çatışmada Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hayatını kaybetmiş, 1 polis memuru ile AA muhabiri yaralanmıştı.

Terör saldırısının ardından, incelemelerde bulunmak üzere olay yerine giden Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ın da arasında bulunduğu heyet, çatışmanın ortasında kalmış, teröristlerin açtığı ateşle 2 polis memuru daha yaralanmıştı.

ŞEHİT POLİSİN BABA EVİNDE YAS VAR

 

Şehit polis memuru Cengiz Erdur’un Elazığ’ın Maden ilçesinden olduğu annesi ve babasının vefat ettiği öğrenildi. Şehidin Elazığ’da ikamet eden kardeşine acı haberin verildiği bildirildi.

Şehidin kardeşinin ise olayı haber alır almaz Diyarbakır’a gittiği öğrenildi. Yarın sabah Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenecek olan törenin ardından Elazığ’a getirilmesi beklenen şehit Erdur için Sürsürü Mahallesi Mevlana Cami’sinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X