Dizel motorlu Honda Civic Sedan İnallar’da!

Honda’nın üretimini ve testlerini Türkiye’de gerçekleştirdiği dizel motorlu Civic Sedan, yollara çıkıyor.

Dizel motorlu Honda Civic Sedan İnallar’da!

Honda İnallar’da yapılan lansman ve test sürüşü etkinliğinde büyük ilgi gören Civic Sedan Dizel, en son teknolojiye sahip 1.6 litrelik i-DTEC dizel motoru ile ekonomi ve performansı bir arada sunuyor. Yeni Civic Sedan Dizel, 121 bin TL’den satışa sunuluyor.

3,4 litre yakıt ile 100 km’lik yol

Honda’nın 120 PS gücündeki 1.6 litre i-DTEC turbo dizel motoru, Civic Sedan’a atak bir sürüş karakteri kazandırıyor. Honda mühendisleri daha verimli bir motor elde etmek için yeni üretim süreçleri geliştirdi, farklı malzemeler ve yeni nesil birleşenler kullandı. Gelişmiş teknolojiler yardımıyla düşük emisyon ve NOx değerleri sunan 1.597 cc hacimli sıralı dört silindirli i-DTEC turbo dizel motor 4.000 d/d’da 120 PS güç ve 2.000 d/d’da 300 Nm tork üretiyor. Altı ileri manuel şanzımanla kombine edilen Civic Sedan 0’dan 100 km/s hıza 9,9 saniyede ulaşıyor. Güncel NEDC test normuna göre 91 gr/km CO2 emisyon salınımı gerçekleştiren Civic Sedan Dizel, 100 km’de sadece 3,4 litrelik ortalama yakıt tüketimi değerine ulaşıyor. Test sürüşüne katılmak için İstanbul yolu ve İzmir Yolu’nda bulunan Honda İnallar’ı ziyaret edebilirsiniz. Yeni Civic Sedan Dizel, 121 bin TL’den satışa sunuluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X