Dizi setinden ralli pistine

Rol aldığı dizilerle adını duyuran, sonrasında ralli co-pilotluğuna başlayan oyuncu Ecem Çalık, trafik güvenliğini anlatmak için TED Bursa Koleji öğrencileriyle buluştu.

Dizi setinden ralli pistine

AMACIM PROFESYONEL OLMAK

Muhteşem Yüzyıl ve Aramızda Kalsın dizileriyle tanınan oyuncu Ecem Çalık, dün farklı bir kimlikle Bursa’daydı. Geçen yıl ralli co-pilotluğuna başlayan Çalık, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun Karagöz ve Kükürtlü Lions Kulübü’yle TED Koleji’nde düzenlediği söyleşiye katıldı. Çocuklara trafik güvenliği hakkında bilgi veren Ecem Çalık, ‘Ralliye hobi olarak başladım. Ama azimliyim, profesyonel olmak istiyorum’ dedi.

YENİ PROJELERLE GELİYORUM

Bu arada oyunculukla ilgili yeni çalışmalarından bahseden Ecem Çalık, iki televizyon filminde rol aldığını söyledi. Öte yandan Ocak ayında yeni bir diziye dahil olacağını dile getiren Çalık, ‘Ralliyle oyunculuğu elimden geldiği kadar devam ettirmeye çalışacağım. İkisinden de vazgeçmem’ diye konuştu. Günde öğrencilerden ilgi gören Ecem Çalık, okul bahçesine getirilen yarış arabasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Ecem Çalık, arkadaşımız Fırat Toraman’ın sorularını yanıtladı. 

Oyuncu etkinliğe, birlikte yarıştığı pilot Orhan Avcıoğlu ve Otomobil Sporlarında Kadın Kurulu üyeleriyle katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X