Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Dizi setinden ralli pistine

Rol aldığı dizilerle adını duyuran, sonrasında ralli co-pilotluğuna başlayan oyuncu Ecem Çalık, trafik güvenliğini anlatmak için TED Bursa Koleji öğrencileriyle buluştu.

Rol aldığı dizilerle adını duyuran, sonrasında ralli co-pilotluğuna başlayan oyuncu

AMACIM PROFESYONEL OLMAK

Muhteşem Yüzyıl ve Aramızda Kalsın dizileriyle tanınan oyuncu Ecem Çalık, dün farklı bir kimlikle Bursa’daydı. Geçen yıl ralli co-pilotluğuna başlayan Çalık, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun Karagöz ve Kükürtlü Lions Kulübü’yle TED Koleji’nde düzenlediği söyleşiye katıldı. Çocuklara trafik güvenliği hakkında bilgi veren Ecem Çalık, ‘Ralliye hobi olarak başladım. Ama azimliyim, profesyonel olmak istiyorum’ dedi.

YENİ PROJELERLE GELİYORUM

Bu arada oyunculukla ilgili yeni çalışmalarından bahseden Ecem Çalık, iki televizyon filminde rol aldığını söyledi. Öte yandan Ocak ayında yeni bir diziye dahil olacağını dile getiren Çalık, ‘Ralliyle oyunculuğu elimden geldiği kadar devam ettirmeye çalışacağım. İkisinden de vazgeçmem’ diye konuştu. Günde öğrencilerden ilgi gören Ecem Çalık, okul bahçesine getirilen yarış arabasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Ecem Çalık, arkadaşımız Fırat Toraman’ın sorularını yanıtladı. 

Oyuncu etkinliğe, birlikte yarıştığı pilot Orhan Avcıoğlu ve Otomobil Sporlarında Kadın Kurulu üyeleriyle katıldı.


Avatar Seç KAPAT
Tarkan'ın Ankara'da vereceği ücretsiz konser büyük ilgi gördü. Konsere bilet
Sıradaki Haber Tarkan’dan Ankara’da ücretsiz konser: Biletler dakikalar içinde tükendi!