Dizi setlerini güzeller bastı

Katıldıkları yarışmalarda ‘güzel’ seçildikten sonra şöhret yolculuğuna oyunculukla devam etme kararı alan genç yıldızlar, bu sayede hem popülaritelerini koruyor, hem de hatırı sayılır servete sahip oluyorlar.

Dizi setlerini güzeller bastı

Özellikle son yıllarda televizyon ekranını etkisi altına alan yerli dizilerin başarısı genç yıldızlara da yaradı. Güzelliklerini ekranda değerlendirmeyi tercih eden Türkiye güzelleri, oyunculuktaki başarılarıyla hatırı sayılır rakamlar kazanıyor. 

Bu konuda başı çeken isimlerden olan Miss Turkey 2010 yılında ikincisi Serenay Sarıkaya, bölüm başı 30 bin TL kazanırken, 2011 Miss Turkey 2. güzeli Gizem Karaca 20 bin TL alıyor. 

UMUT VAADEDEN GENÇLER

Her yıl yeni isimlerin eklendiği sektörde oyunculuğu hedef alan geçen yılın Türkiye güzeli Amine Gülşe, ‘Asla Vazgeçmem’ dizisindeki performansıyla göz dolduruyor. 

2014 Türkiye 2. güzeli Deniz Dilan Çiçek ise ‘Pretty Little Liars’ isimli Amerikan yapımı dizinin Türkiye uyarlamasında rol almaya hazırlanıyor. 

Bu iki isim de bölü başı 10’ar bin TL’ye anlaşırken Medcezir’de Eli karakterini canlandıran 2014 Miss Turkey 3. güzeli Aybüke Pusat 4 bin TL kazanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X