‘Diziler cebi sahne ruhu dolduruyor’

‘Havada Yüzmek’ adlı oyunlarını dün akşam memleketleri Bursa’da sahneleyen Neriman Uğur ve Zeynep Gülmez, samimi açıklamalarda bulundular.

‘Diziler cebi sahne ruhu dolduruyor’

FOTOĞRAF: RIDVAN DEMİR

SETLERDE EGOİST İNSAN ÇOK

Neriman Uğur ve Zeynep Gülmez, ‘Havada Yüzmek’ adlı oyunla Nilüfer Tiyatro Festivali’nde boy gösterdi. Oyun öncesi soruları yanıtlayan ikili, son dönemde ekranlarda ünlenen meslektaşlarının tiyatroya yönelmesini değerlendirdi. Sahnenin oyuncudaki manevi açlığı doyurduğunu söyleyen Neriman Uğur, ‘Diziler cebi, sahnede olmak ruhumuzu doyuruyor’ dedi. Nurgül Yeşilçay’ın dizi setinde tacize uğradığını açıklamasına değinen Zeynep Gülmez ise, ‘Setlerde egoistçe davranan çok oyuncu var’ dedi.

BANA MADONNA ZEYNEP DERLER

Her ikisi de Bursa Devlet Tiyatrosu’ndan yetişen Neriman Uğur ve Zeynep Gülmez, memleketleriyle ilgili anılarını da paylaştılar. Ünlü olmadan önceki yıllarda mahallede kendisine ‘Madonna Zeynep’ dediklerini belirten Zeynep Gülmez, ‘O zamanlar Madonna dinler ve onun gibi giyinirdim’ dedi. Neriman Uğur ise dizilerde sert karakterlere hayat vermekten rahatsız olmadığını söyleyerek, ‘Dişi rolleri canlandırmak keyif veriyor. Bana başka rol yazsınlar gibi bir derdim yok’ diye konuştu.

Neriman Uğur ve Zeynep Gülmez’le arkadaşımız Ünal Özbay görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X