‘Diziler insan ırkına aykırı’

Dostlarıyla buluştuğu yemek çıkışı samimi açıklamalarda bulunan Hülya Avşar, dizi setlerinde insani şartların üzerinde çalışıldığını söyledi.

‘Diziler insan ırkına aykırı’

BENİM İŞİM SİNEMA

Restorandan çıkıp evine gideceği sırada durup gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar’ın neşesi yerindeydi. Oyunculuk kariyerine sinemayla devam etmek istediğini söyleyen Avşar, dizi setlerinin kendisine göre olmadığını itiraf etti. Sanatçı, ‘Dizilerde rol almam için kesin ve kat’i şartlarım var. Onlar insan ırkına aykırı çalışıyor’ diye konuştu.

ÖZGÜRLÜK ÇOK GÜZEL

Uzun zamandır kalbi boş olan Hülya Avşar, özel hayatı hakkında konuşarak, ‘Özgürlük çok güzel böyle mutluyum’ dedi. Sahneye çıktığı mekanda fotoğrafları kilolu çıkmasın diye içer, gazetecileri aldırmadığı iddialarını yanıtlayan sanatçı, ‘Sahnede 2 bin kilo çıkıyorum. Çıtıpıtı insanım ama bana kilo almış diyorlar. Hazırlıklarını sürdürdüğüm ‘Selfie’de her şey ortaya çıkaracak’ dedi. 

YENİ FOTOĞRAFLAR

Hülya Avşar, kendi hayatından kesitleri anlatacağı ‘Selfie’ adlı sinema filmi için yeni fotoğraflar çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X