Dizilerimiz dünya vitrininde

Daha önce bir çok Türk dizisinin reyting rekorları kırdığı Güney Amerika ülkesi Şili, bu kez ‘İçerde’, ‘Cesur ve Güzel’ ve ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’le ekrana bağlanacak.

Dizilerimiz dünya vitrininde

Türk dizilerinin uluslararası arenadaki başarısı devam ederken, bu yapımlara en az Arap ülkeleri kadar ilgi gösteren bir başka ülke Şili oldu. 

Geçtiğimiz yıllarda ‘Binbir Gece’, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’, ‘Ezel’, ve ‘Medcezir’i Şili’de yayınlayan Mega TV, kırılan reyting rekorları üzerine gözünü ülkemizde çekilen yeni yapımlara çevirdi. Kanal, bir çok dizinin altında imzası bulunan Ay Yapım’la anlaştı. 

SIRADA DAHA ÇOK DİZİ VAR

Çağatay Ulusoy ve Bensu Soral’ın başrolünü oynadığı ‘İçerde’, Kıvanç Tatlıtuğ’la Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisi ‘Cesur ve Güzel’le Kerem Bursin’in çekimlerine devam ettiği ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’i satın alan Mega TV, Türk ekranını adeta Şili’ye taşıyacak.

 Şöhretlerini ülke sınırlarının ötesine taşıyın oyuncularsa, dizilerin yurtdışına satılmasından en az yapımcılar kadar memnun.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X