Dizilerin yeni Gözde’si

Önce ‘Muhteşem Yüzyıl’ ardından ‘Poyraz Karayel’ dizilerinde boy gösteren Bursalı Gözde Türker, şimdi hem ekran hem de tiyatro sahnelerinin aranan yüzleri arasına girdi.

Dizilerin yeni Gözde’si

DURUP DİNLENMEDEN ÇALIŞIYOR

Tiyatro eğitimine 9 yaşında Konak Kültürevi’nde başlayan şimdi ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda öğrenim gören Bursalı Gözde Türker, başarısıyla adından söz ettiriyor. Rol aldığı tiyatro oyunlarının yanı sıra ‘Muhteşem Yüzyıl’ ve ‘Poyraz Karayel’ dizilerinde boy gösteren Türker, daha da başarılı olabilmek için durup dinlenmek bilmeden çalışıyor.

BENİM TEK HAYALİM TİYATROYDU

‘Muhteşem Yüzyıl’da ‘Safiye Sultan’, ‘Poyraz Karayel’de ‘Melis’ karakterine hayat veren Gözde Türker, ‘Çocukluğumdan beri hayalim tiyatroydu. Lisedeyken, tiyatro için daha başarılı nasıl olabilirim diye düşünürken tangoya başladım. O yüzden kendimi tiyatroya ait hissediyorum. Oynadığım diziler de çok güzel çalışmalardı işlerdi. Diziler tiyatrodan ayrı olsa da, tiyatro kadar emek gerektiren bir iş’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X