Djalma Campos olmazsa Del Valle

Geçen sezonu Gençlerbirliği’nde geçiren 29 yaşındaki futbolcuya 850 bin Euro teklif edildi.

Djalma Campos olmazsa Del Valle

Bursaspor’un transfer listesinde olan Djalma Campos için temaslar sürüyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ısrarla kadrosunda görmek istediği 29 yaşındaki kanat oyuncusunun 1-2 gün içersinde net kararını vereceği öğrenildi. Yeşil beyazlı kulübün geçen sezonu Gençlerbirliği’nde geçiren, bonservisi elinde olan Djalma’ya 850 bin Euro önerdiği ve bu rakamın daha da üstüne çıkmayacağını tebliği ettiği belirtildi.

OLMAZSA DEL VALLE

Bu arada tecrübeli futbolcuya Kayserispor’un ise 600 bin Euro’luk teklif yaptığı gelen haberler arasında. Djalma Campos eğer Bursaspor’un teklifini kabul etmediği taktirde yeşil beyazlılar, geçen sezon Kasımpaşaspor’da kiralık olarak oynayan Del Valle’ye rotasını çevirecek. Mavi beyazlı ekipte başarılı bir sezon geçiren ve 33 maçta 5 gol 6 asistlik bir performans gösteren 26 yaşındaki futbolcunun Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X