Doğa koruma projelerine Avrupa`dan destek sözü

Avrupa doğasının, biyolojik çeşitliliğin ve peyzajın korunması ve sürdürülebilir kullanımı için çalışan bir sivil toplum kuruluşu olan ECNC (Europen Center for Nature Conservation ) Avrupa Doğa Koruma Merkezi, yıllık yönetim kurulu toplantısını İstanbul P

Doğa koruma projelerine Avrupa`dan destek sözü
KARACABEY LONGOZU’NA KORUMA
 
ECNC Avrupa Doğa Koruma Merkezi’nin Yıllık Yönetim Kurulu Toplantısı’na özel konuk olarak katılan Büyükşehir Belediyesi’nin, Karacabey Longozu başta olmak üzere kentin doğal güzelliklerini anlatan sunumu Avrupalı çevrecilerin dikkatini çekti. ECNC Avrupa Doğa Koruma Merkezi İcra Direktörü Rob Wolters, Karacabey Longoz Ormanları’nın korunması başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nce kendilerine sunulacak doğa koruma projelerini prensipte destekleme kararı aldıklarını söyledi.
 
Avrupa Doğa Koruma Merkezi Başkan ve yöneticilerine Bursa’nın tarihi, doğal ve kültürel özelliklerine ilişkin bir sunul yapan Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar, aynı zamanda Karacabey Longoz Ormanları hakkında da detaylı bilgiler verdi. Vardar, Avrupa Doğa Koruma Merkezi’nin yönetici üye ve ortak kuruluşların düzenleyeceği ilk organizasyonu Bursa’da yapmaları için kendilerini Bursa’ya davet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X