Doğa yürüyüşünde beraberlik mesajı

Büyükorhan’ın Görecik Yaylası’nda Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık tarafından ‘Güçlü Türkiye’ sloganıyla doğa yürüyüşü yapıldı.

Doğa yürüyüşünde beraberlik mesajı

AYDIN KURMUŞ

 

Büyükorhan Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Görecik Yaylası’nda doğa yürüyüşü düzenlendi. 

Yürüyüş Belpınar mevkii yol ayrımı ile Görecik Yaylası arasındaki 3 kilometrelik yol üzerinde yapıldı. Yürüyüşe Büyükorhan Kaymakamı Muhammed Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Salim Aktürk, daire amirleri, Uludağ Üniversitesi Büyükorhan Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve öğretim görevlileri, Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile Büyükorhan Devlet Hastanesi personeli katıldı. Yürüyüşün ardından Yaylada katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.  

BÖLGENİN TANITIMINA KATKI

Büyükorhan Kaymakamı Muhammed Kaya, “İlçemizde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler için yaptığımız değerlendirmelerde ne yapabiliriz diye düşünürken yürüyüş yapalım diye karar verdik bu yürüyüşü de Görecik Yaylasında yapalım dedik. Hem tanıtımını yapalım, hem de etkinlik olur, diye düşündük. Bu anlamda yürüyüşümüzün adını Güçlü Türkiye yürüyüşü koyalım dedik. Bizler birlikte yürürsek, Türkiye, Güçlü Türkiye olur diye düşündük ve bu şekilde bütün Türkiye’ye bu Güçlü Türkiye mesajını vermek istedik” diyerek yürüyüşe destek olan kurumlara teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X