Doğadaki hayvanlara yiyecek bırakıldı

İnegöl Belediyesi, Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, Orman İşletme Müdürlüğü ve İnegöl Doğal Hayatı İyileştirme Derneği (İDOHA) işbirliği ile ormanlık alanda yaban hayvanları için yiyecek bıraktı.

Doğadaki hayvanlara yiyecek bırakıldı

Kalabalık grup, Tahtaköprü üzerinde kar kalınlığının 1 metreyi aştığı bölgelerde hem etçil hem de otçul hayvanlar için hazırlanan yiyecekleri ormanlık alanda uygun yerlere bıraktı. 

Ormanlık alanda yapılan çalışmaya katılan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, herkesi bu konuda duyarlı davranmaya davet ederken, yabani hayvanlara bırakılan yiyeceklerin bu komisyon tarafından temin edildiğini söyledi. 

Her canlının yaşama hakkı olduğunu vurgulayan Aktaş herkese çağrıda bulunarak, “Herkesin yapabileceği bir şeyler var. Biz İnegöl’de yaşıyoruz ve üzerimize düşeni yaparak bu bölgedeki doğal hayatın içerisindeki hayvanlara kolaylıklar sağlayabiliriz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X