Doğalgaz borusu patladı, bina boşaltıldı

Mudanya’da inşaatın hafriyat çalışmaları sırasında, iş makinesi doğalgaz borusunun patlamasına neden oldu. Patlama nedeniyle çökme tehlikesi geçiren iki katlı bina boşaltıldı.

Doğalgaz borusu patladı, bina boşaltıldı

Mudanya’da Hasanbey Mahallesi Kesik Selvi Sokak’ta, Kasım Bayraktar’a ait inşaatın hafriyat çalışması sırasında, iş makinesi doğalgaz borusuna zarar verince patlama meydana geldi. 

Mahallede korku ve paniğe neden olan patlama nedeniyle iki katlı bir bina, zemindeki toprağın kayması sonucu çökme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Kısa sürede belirtilen adrese gelen Bursagaz ekipleri doğalgazı, UEDAŞ çalışanları ise elektriği kesti. 

Çevrede gerekli önlemlerin alınmasından sonra mahalleye akşam saatlerninde elektrik verildi. Olay yerine gelerek bilgi alan Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye olarak yapmaları gereken hizmeti yerine getireceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X