Doğallığımı bozmayacağım

Özellikle, ‘Sev Sevda mısın?’ ve ‘İstersen’ şarkılarıyla 2015’e damga vuran Buray, konser verdiği Uludağ’da OLAY ÇEKİRGE’ye konuştu.

Doğallığımı bozmayacağım

Fırat Toraman

Son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi olan ve ‘1 Şişe Aşk’ adlı albümüyle müzik listelerinden inmeyen Buray, Winterfest kapsamında gençlerle buluştu. Aslen Kıbrıslı olduğunu ve son 7 yıldır da Avustralya’da yaşadığını söyleyen Buray, ‘Şimdiye dek hiçbir ticari amaç taşımadan, duymak istediğim besteleri yansıttım. ‘Beğenilecek mi, satacak mı?’ kaygısı gütmedim. İnsanlara bu samimiyet ve doğallık güzel geliyor. Ben bu doğallığı bozmayacağım’ diye konuştu.

CEPHANELİK BAYAĞI YÜKLÜ

Çalışmalarını, şarkılarını daha fazla insana ulaştırmak amacıyla yürüttüğünü anlatan Buray, ‘İngilizce şarkılar söylemeyi çok severim ve bu yeteneğimi de insanlarla paylaşmak istiyorum’ diye konuştu. Alaturkadan oryantale, rock müzikten hip-hop’a kadar değişik tarzda denemeler yaptığını sözlerine ekleyen şarkıcı, ‘Cephanelik bayağı bir büyük yani. Sadece benim tarzımda değil, Türkiye’deki birçok sanatçının sesiyle hayata geçmeyi bekliyorlar’ dedi.

 

ÖLSEM DE GAM YEMEM

Aslen Kıbrıslı olduğunu ve hayatımda ilk kez bu kadar soğuk yaşadığını söyleyen Buray, ‘Uludağ’da eksi 17 dereceyi gördüm. Artık ölsem de gam yemem’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X