Doğan Ersöz mezarı başında anıldı

Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (BUSİAD) Kurucu Başkanı merhum Doğan Ersöz, vefatının 22’nci yılında Emir Sultan Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Doğan Ersöz mezarı başında anıldı

Törene başta BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan ve eşi Beril Baylan olmak üzere dernek üyeleri, Ersöz ailesi ve merhum Doğan Ersöz’ün yakın dostları katıldı. Anma töreninde, Doğan Ersöz’ün mezarı başında dualar okundu. BUSİAD Başkanı Günal Baylan, buradaki konuşmasında Bursa’nın önde gelen iş insanları ile BUSİAD’ı kurarak ülkeye armağan eden Doğan Ersöz’ün bilge, hatip ve nüktedan kişiliği ile hafızalarda yer edindiğini söyledi. Doğan Ersöz’ün eşi Hitay Ersöz de, eşini çok özlediğini ve 22 yıldır özleminin bitmeden her yıl arttığını ifade ederek, kabri başına gelerek yanlarında olan herkese teşekkür etti. BUSİAD üyesi Ali Ceylan da merhum Doğan Ersöz’ü rahmetle andığını ifade ederek, Bursa iş dünyasının kendisine çok şey borçlu olduğunu vurguladı. Osmangazi Belediyesi eski Başkanı Erhan Keleşoğlu da Doğan Ersöz’ün kişilik özelliklerine değinerek kendisiyle olan anılarından bahsetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X