Doğancı’ya ürün toplama merkezi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Doğancı Mahallesi’nde projelendirilen ürün toplama merkezi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Doğancı’ya ürün toplama merkezi

2015 yılı içerisinde Mustafakemalpaşa projelendirilen Doğancı Ürün Toplama Merkezi tamamlanarak hizmete girdi.

Doğancı, Ormankadı ve Tepecik Mahalleleri’ne hitap edecek merkezin 251 metrekare alan üzerinde 8×6 metre rampa ve 1 metre su basmanı yüksekliğinde inşa edildiğini ve toplamda 500 bin TL’ye mal olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tesisin üretime katkı sağlayan köylünün emeğinin daha güzel şekilde değerlendirilmesi, üretilen ürünlerin yüksek fiyatlarda pazar bulabilmesi için yapılan bir hizmet olduğunu ifade etti. 17 ilçenin tamamında, her bölgenin coğrafi ve iklimsel özelliklerine bağlı olarak her alanda kalkınma hamlesini başlattıklarını kaydeden Altepe, güçlü Türkiye için güçlü Bursa yolunda Büyükşehir olarak köylüye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, ilçenin Büyükşehir yatırımları doğrultusunda daha yaşanabilir bir hal aldığını, alt yapı ve su kaynaklarının yenilendiğini, üreticinin her anlamda desteklendiğini ifade etti. Doğancı Mahalle Muhtarı Ayhan Şen de mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Altepe’ye şükran borçlu olduklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X