Doğanevler üst geçidi hizmette

Osmangazi Belediyesi, Eski Gemlik Yolu’nda yapım çalışmaları tamamlanan Doğanevler Üst Geçidi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı.

Doğanevler üst geçidi hizmette

Yıldızevler ve Doğanevler Mahalleleri’nin arasından geçen Eski Gemlik Yolu’nun yaya trafiği için oluşturduğu tehlikeyi gidermek için Osmangazi Belediyesi tarafından başlatılan üst geçit çalışması tamamlandı. 

İki mahalleyi birbirine bağlayan üst geçit sayesinde vatandaşlar, Gemlik Yolu üzerinden can güvenliklerini tehlikeye atmadan güvenli şekilde geçebilecek. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Doğanevler Üst Geçidi’nin açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak, ilçemizde başlattığımız kolay ve rahat ulaşım seferberliğimize devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızın bir parçası olan Doğanevler Üst Geçidi’ni bugün hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hizmetler yaptıklarının altını çizen Başkan Dündar, “Doğanevler Üst Geçidimiz de hemşehrilerimizin talebi ile hızla hayata geçirdiğimiz projelerimizden biri oldu. Gemlik yolu nedeni ile birbirinden ayrılan iki mahallemiz, Doğanevler ve Yıldızevler’i birbirine bağlayan üst geçidimizi 3 ayda tamamlayarak bugün mahallemizin hizmetine sunuyoruz. Engellilerimizin ve çocuklarımızın da kullanımına uygun olarak tasarladığımız üst geçidi, 30 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde projelendirdik. Yayalarımız için dereden güvenli geçmelerini sağlayan bir geçiş yolu da yaptık. 550 bin TL kaynak kullanarak hizmete açtığımız köprümüz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Açılışını gerçekleştirdiğimiz üst geçidimiz Doğanevler ve Yıldızevler Mahallelerini birbirine bağlayan adeta bir gerdanlık gibi olmuş. Rengiyle, mimarisiyle, üzerinde yer alan Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’ın fotoğrafı ile çok güzel bir üst geçit olmuş. Halkımızın can güvenliğine yönelik önemli bir hizmet. Mustafa Dündar ve ekibini kutluyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X