‘Doğanköy Mahallesi 5 yılda dönüşecek’

“Başkan Burada” projesi kapsamında Doğanköy Mahallesi’ni ziyaret eden Nilüfer  Belediye Başkanı Turgay Erdem, Doğanköy Mahalle Muhtarı Fikri Araz ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

‘Doğanköy Mahallesi 5 yılda dönüşecek’

Burada talep, öneri ve sorunları dinleyen Erdem, esnafı da gezdi. Ziyarette, mahalledeki en büyük sorunun yol olduğunu dile getren Muhtar Araz, meydan düzenlenmesi talebini de Erdem’e aktardı. İstekleri dinleyen Erdem, sorunları yerinde inceledi. Doğanköy İlk ve Ortaokulu’nu da ziyaret eden Turgay Erdem, buradaki eksikliklerin giderilmesi konusunda gelen talepleri değerlendireceklerini söyledi.

“VATANDAŞ TAPUYA KAVUŞACAK”

Doğanköy Mahallesi’nin imar planının onaylanmasıyla birlikte vatandaşların tapularına kavuşacağını belirten  Erdem, Doğanköy Mahallesi’nin hızlı bir gelişim içine gireceğini vurguladı.  Erdem, “İmar planının onaylanmasının ardından burada yapacağımız yatırımlarla birlikte Doğanköy Mahallesi, 5 yıl içinde modern bir mahalleye dönüşecek. Bu süreci beraber yaşayacağız. Asfalt, yol ve tretuvar çalışmaları yapacağız. Sosyal ve sportif alanlarla birlikte bölgede yaşayan vatandaşlarımız, rahat nefes alacak. Bu süreçte de belki sıkıntılar yaşanacak ama sonunda bölge sakinlerinin yaşam kalitesi artacak” şeklinde konuştu
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X