‘Doğru adamı seçemedim’

Meryem Uzerli’nin Altın Kelebek ödül töreninde İlker Kaleli’yi sahneye davet etmeden önce yaptığı konuşma, gündeme oturdu.

‘Doğru adamı seçemedim’

Yılın merakla beklenen ödülleri ‘Altın Kelebek’, ünlüleri aynı çatı altında buluşturdu. Gecede İlker Kaleli’ye ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünü veren Meryem Uzerli ise törene damga vurdu. 

Uzerli, eski sevgilileri Can Ateş ve Alp Özcan’a göndermede bulunarak, ‘Şimdi diyeceksiniz ki, ‘doğru adamı o mu seçti’. Çünkü seçemiyorum, haklısınız. Ben doğru adamı seçemediğime göre, seyirciler en doğru adamı seçmişler. Hala gülüyorsunuz, hiç komik değil. Çünkü sonra acıyı ben yaşıyorum’ dedi.

GECEYE DAMGA VURAN OLAYLAR

Gecede ‘en iyi dizi’ seçilen ‘Diriliş Ertuğrul’un yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, konuşma yapmasının engellendiğini belirterek ödülünü iade etti. Dizi oyuncularından Cavit Çetin Güner de, Altın Kelebek’i yere koyup, ‘Pabucum daha değerli’ notuyla paylaştı. 

Safiye Soyman’ın Faik Öztürk’le ayrıldıklarını söylemesi, MFÖ’nün yeni albüm müjdesi, Hande Yener’in, ‘Bir ben bir de Tarkan’ demesi ve Gülben Ergen’in, ‘Mahsun Altın’sa ben Kelebek’im’ sözleri gecede çok konuşuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X