‘Doğru yoldayım’

Sağ Salim serisiyle sevilen, şu sıralar ise Yeni Gelin dizisinde Deli Müsellim karakterine hayat veren Burçin Bildik, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada canlandırdığı her karakterin sevilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

‘Doğru yoldayım’

NE MUTLU BANA…

Rol aldığı reklam filmleriyle yakaladığı şöhreti beyaz perdede Sağ Salim serisiyle daha da artıran Burçin Bildik, Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu. Şu sıralar ise  sevilen, şu sıralar ise Yeni Gelin dizisinde Deli Müsellim’i canlandıran Bildik, ‘Sağ Salim’deki Salim karakteri gibi Yeni Gelin’deki Deli Müsellim’i de seyirci çok sevdi. Demek ki Burçin Bildik doğru yolda. Çünkü yaptığı herşeyi sevdirebiliyor. Ne mutlu bana…’ dedi. 

SAĞ SALİM 3 GELİYOR

Yakında Sağ salim 3 için kamera karşısına geçeceğini sevenlerine müjdeleyen Burçin Bildik, kendisinin de sabırsızlandığını söyledi. Bildik, ‘Bana göre Salim’in Türk sineması için çok önemli bir özelliği var. Salim ölüm denilen, insanların tüylerini diken diken eden gerçeği güldürerek gösterebilen türünün tek örneği. Güzel bir şey var ki filmden sonra benzerleri çıktı. Biz bundan çok mutluluk duyduk. Çünkü taklitler asıllarını yaşatır. Bu türe öncülük etmiş olmamız güzel birşey’ dedi. 

Burçin Bildik, Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X