Doğtaş, Yoğun İlgiye Mağaza Açarak Cevap Veriyor

DOĞTAŞ Mobilya, kalite ve tasarımlarıyla dikkat çeken koleksiyonlarını Düzce mağazasında sunuyor Doğtaş Mobilya hızlı bir şekilde başladığı 2011 y…

Doğtaş, Yoğun İlgiye Mağaza Açarak Cevap Veriyor

DOĞTAŞ Mobilya, kalite ve tasarımlarıyla dikkat çeken koleksiyonlarını Düzce mağazasında sunuyor Doğtaş Mobilya hızlı bir şekilde başladığı 2011 yılına mağaza açılışlarıyla çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Türk mobilya sektöründe iyi tasarım, yüksek kalite ve mağazacılık hizmet anlayışıyla sektörünün öncü markalarından Doğtaş, işlevsellikten uzaklaşmadan, daha çok yaratıcılık, daha çok estetik, daha çok konfor ve daha çok yaşam kalitesinin izinde tasarladığı koleksiyonlarını şimdi de Düzce mağazasında sunuyor. Doğtaş, 2000 metrekarelik mağazasını Eski Bolu Caddesi’nde açtı. Mağaza açılışı, Doğanlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ve Doğtaş Mobilya Genel Müdürü İsmail ev sahipliğinde, Düzcelilerin yoğun ilgisi ile yapıldı. Doğtaş; özgün tasarım, bol seçenek, modern çizgi ve üstün kalitesi ile Düzcelilerin tercihi olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X