Doğubayazıt’ta kardeşlik iftarı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın koordinatör olarak atandığı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde “İki Şehir Tek Yürek” sloganıyla başlayan İnegöl-Doğubayazıt kardeşliği çerçevesinde 2 bin kişilik iftar programı gerçekleştirildi.

Doğubayazıt’ta kardeşlik iftarı

İnegöl Belediyesi ile Doğubayazıt Belediyesi işbirliğinde organize edilen iftar organizasyonunda, 2 bin kişilik iftar sofrası iki şehri buluşturdu. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile beraberindeki Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve İnegöllü 30 işadamına, Doğubayazıt’ta Ağrı Valisi Musa Işın ve Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan eşlik etti. Doğubayazıt’ta bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katıldığı iftar sofrası, Doğubayazıt Belediyesi’nin kısa bir süre önce adını İnegöl Caddesi olarak değiştirdiği şehrin en büyük caddesinde kuruldu.

Ağrı Valisi Musa Işın, konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yaptı. Vali Işın, iftar programından dolayı İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan’a da teşekkür etti. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, Doğubayazıt’a yakışan bir tabloyla karşı karşıya olduklarını ifade ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X