Doğubayazıt’tan İnegöl’e kardeşlik turu

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın koordinatör olarak görevlendirildiği Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde eğitim gören 27 lise öğrencisi, beraberindeki 4 öğretmen ile birlikte 3 günlük gezi için İnegöl’e geldi. Öğrenciler, bu organizasyonla İnegöl ve Bu

Doğubayazıt’tan İnegöl’e kardeşlik turu

Doğubayazıt Belediyesi’ne koordinatör olarak görevlendirilen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Doğubayazıt ile İnegöl arasında kardeşlik köprülerini kurdu. Görev verilmesinin ardından çalışmalara başlayan Aktaş, Doğubayazıt’tan aralarında 9 farklı liseden 27 öğrenci ve 4 öğretmenin bulunduğu 31 kişilik heyeti İnegöl’e getirdi. ‘İki şehir tek yürek’ sloganıyla kurulan kardeşlik köprüleri kurulurken, öğrenciler yerel yöneticiliğin sunduğu imkanları yakından tanıma fırsatı buldu. 

İnegöl Belediyesi Kent Müzesi yetkilileri nezaretinde Bursa’da tarihi mekanları gezen öğrenciler, Belediye Başkanı Alinur Aktaş da buluşarak sohbet etti. İnegöl gezisi sırasında çeşitli eğlencelere katılıp Kent Müzesi ve Mobilya Müzesi’ni de gezen Doğubayazıtlı öğrenciler, Oylat Mağarası ve Oylat’ı da gezdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X