Doğum fotoğraflarını paylaştı! Sosyal medyada olay oldu!

Ünlü futbolcu Caner Erkin ile evli olan oyuncu Şükran Ovalı, doğum yaptığı güne ait fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Ovalı’nın paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Doğum fotoğraflarını paylaştı! Sosyal medyada olay oldu!

Geçtiğimiz günlere anne olan Şükran Ovalı, doğum yaptığı günden fotoğraflarını paylaştı.

Geçtiğimiz günlere anne olan Şükran Ovalı, doğum yaptığı günden fotoğraflarını paylaştı. Güzel oyuncuyu mutlu gününde arkadaşları da yalnız bırakmadı.
 

Güzel oyuncuyu mutlu gününde arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Şükran Ovalı’yı doğum yaptığı hastanede Müjde Ar, Bergüzar Korel, Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu gibi oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmadı.
 

Şükran Ovalı'yı doğum yaptığı hastanede Müjde Ar, Bergüzar Korel, Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu gibi oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmadı

Ünlü oyuncunun doğumu öncesinde yakın arkadaşı Şebnem Bozoklu’nun da oldukça heyecanlı olduğu görüldü

Ünlü oyuncunun doğumu öncesinde yakın arkadaşı Şebnem Bozoklu'nun da oldukça heyecanlı olduğu görüldü

Paylaşımlarından birinde eşi Caner Erkin’in ağladığı fotoğrafı koyarak “Sen ağlama dayanamam” notunu düştü

doktor-002.jpg

Şükran Ovalı paylaşımında, “Benim en kıymetli günüm, başta canım doktorum @drardalembet öyle özelsiniz ki benim için.. Her korktuğumda güven veren tavrınız, gülümsemeniz, desteğiniz için minnettarım ve canım hemşiremiz @yesimnefes eliniz hep omzumdaydı…”

728xauto-(4)-005.jpg

“Ne diyeyim iyi ki varsınız ..Hastaneyi güzelleştiren kadın, ufuk abla ve tüm hemşireler bana çooook yardımcı olan @bebegiminyolarkadasi .. Hepinize çok teşekkürler ve bu güzel fotoğrafları çeken @ciseren’e çok çooook teşekkürler”
 

728xauto-(5)-002.jpg

728xauto-(6)-002.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X