Doğum gününde dostunu kaybetti! Haberi alınca kahroldu

‘Felaket Tellalı’ lakaplı ses sanatçısı Onur Akay, oyuncu Yalçın Menteş’in ölüm haberini öğrenen yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil’in ağladığını duyurdu. Bugün aynı zamanda Erbil’in doğum günü…

Doğum gününde dostunu kaybetti! Haberi alınca kahroldu

Akciğer kanseri tedavisi gören Yalçın Menteş, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Yoğun bakımdan normal odaya çıkan Mehmet Ali Erbil, yakın dostu Menteş’in ölüm haberini doğum gününde öğrendi.

‘Doğum gününde acı haber’ başlıklı bir yazı kaleme alan Onur Akay, “Ölüm haberini bu sabah öğrenen Mehmet Ali Erbil’in, hastane odasında gözlerinden yaş gelmiş ve cenazeye katılamayacağı için büyük üzüntü duymuş. Yalçın Menteş’e Allah’tan rahmet dilerken, Mehmet Ali Erbil’in de doğum gününü kutluyor ve yeni yaşında kendisine Allah’tan sağlık diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil ile Yalçın Menteş 90’lı yılların efsane dizisi ‘Tatlı Kaçıklar’da birlikte rol almıştı. Yalçın Menteş ‘Rafet’, Mehmet Ali Erbil ‘Saffet’ karakterini canlandırmıştı.
 

‘YOĞUN FİZİK TEDAVİ BAŞLADI’

Ayrıca Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu ile ilgili yeni bilgiler veren Onur Akay, Erbil’’n yoğun bir şekilde fizik tedaviye başladığını ve yakında ayağa kalkacağını söyledi.

Akay, ”Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımın hemen yanında bir odada kalıyor ve kendisi ile yine yoğun bakım doktorları ilgileniyor ve yoğun bir şekilde fizik tedavi başladı.

Konuşması ve gıda alımı normal olan Erbil’in, moralinin bozuk olduğunu öğrendiğim. Konuşuyormuş ama uzun uzun sohbetler etmiyormuş. Daha çok uyuyarak vakit geçiriyormuş.

Ayrıca odasındaki televizyondan daha çok maç ve belgesel izliyormuş. Sevdiği yemeklerden az yiyormuş ve kalori dengesini ayarlamak için özel mamalara devam ediliyormuş. Kilo almaya başlayan Erbil, yakında ayağa kalkacak. Yanında sürekli kardeşi Mustafa Erbil kalıyor ve çok sevdiği oğlu Ali Sadi ise, her gün babasının yanına uğruyormuş.” dedi.

MEHMET ALİ ERBİL’E NE OLMUŞTU?

Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018’de evinin banyosunda düşmüştü. Kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuş, 16 yıldır mücadele ettiği ‘kaçış sendromu’ hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşmıştı.

Aylardır ölümle pençeleşen usta oyuncunun durumu iyiye gidiyor.

Bu arada Mehmet Ali Erbil 61 yaşına bastı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X