‘Doğurduk diye yayılıp yatmayın!’

Bebeği Azur Benan’ı dünyaya getirdikten sonra eski fit görüntüsüne kavuşan Gülşen, doğum sonrası kilolarından kurtulmak isteyen yeni annelere kendisini örnek gösterdi.

‘Doğurduk diye yayılıp yatmayın!’

Bodrum’da sahneye çıkan Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu’yla sergilediği performans öncesi samimi açıklamalarda bulundu. 

Oğlu Azur Benan’ı dünyaya getirdikten sonra kısa sürede doğum kilolarından kurtulan Gülşen, ‘Doğum sonrasında kiloları hızlı vermenin formülü, çocuğu emzirmek ve 24 saat nöbette olmak. Çocuğunuzun her şeyiyle kendiniz ilgilenirseniz, inanılmaz bir efor sarf etmiş oluyorsunuz. Doğum yapan bayanlar yayılıp yatmasınlar’ dedi.

OLAYLI MEKANDA HADİSE SÜRPRİZİ

Gülşen’i sahne aldığı beach kulüpte izleyenler arasında Hadise ile annesi Gülnihal Açıkgöz, kardeşleri Derya ve Hülya Açıkgöz de vardı. Geçen yıldan beri Bodrum’da işlettiği beach kulüpte bu yaz verdikleri vaatleri yerine getirmedikleri gerekçesiyle yer sahipleriyle anlaşmazlık yaşayan Hadise’nin sorunu çözdüğü anlaşıldı. Keyifli halleri gözden kaçmayan Hadise, Gülşen’in şarkılarıyla eğlendi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X