Doktorlar polis kıyafeti giydi

Yüksek İhtisas Hastanesi Çocuk Acil Servisi personeli İstanbul’da yapılan saldırıyı protesto etmek ve polis teşkilatına destek vermek için çevik kuvvet üniformaları ile hastalara hizmet verdi.

Doktorlar polis kıyafeti giydi

AYKUT GÜNGÖR

 

Hain bir saldırı ile verdiğimiz şehitleri bir kez daha anmak istedikleri için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini kaydeden Başhekim Doç.Dr Soner Candar, emniyet güçlerinin haklarını ödeyemeyeceklerini söyledi. 

Candar, ”Doktorların vatandaşların sağlık vizyonunu oluşturmaya çalışırken, emniyet teşkilatıda vatandaşın can güvenliğini sağlamaya çalışıyor. Bizde kendimizi sağlık polisi olarak görüyoruz. Onların arkasında olduğumuzu göstermek için bu şekilde üniforma ile çalışma kararı verdik” dedi. 

Etkinliği organize eden Dr. Ahmet Gülen de, hiçbir örgüt ve ülkenin Türk polis teşkilatına diz çöktüremeyeceğini belirterek, hastaların muayene olmak için odaya girdiklerinde önce çok şaşırdığını ardından yaptıkları eyleme destek verdiğini kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X