Doktorlar şaşkın! Gözlerinden yaş yerine…

Göz ağrısıyla doktora giden Azeri Türkan Hasanova’nın muayenesini yapan doktorlar şaşkına döndü. Çünkü Hasanova’nın gözlerinden yaş yerine kristaller geliyordu.

Doktorlar şaşkın! Gözlerinden yaş yerine…

İki yıldır göz ağrısı çeken Türkan Hasanova’nın durumu, doktorları bile şaşırttı. Azerbaycan’ın Gence şehrinde yaşayan Türkan Hasanova’yı muayene eden doktorlar, genç kadının gözlerinden yaş değil, kristaller geldiğini tespit etti.

Daha önce aynı ağrılarla gittiği doktorun kendisini ilaçla tedavi ettiğini söyleyen Hasanova, ağrılarının daha da arttığını bildirdi. Gözlerinin üzerinde oluşan kristallerin kendisini rahatsız ettiğini dile getiren genç kadın, o kristalleri çıkarmadan rahat edemediğini söyledi.

Hastasını müşahede ettikten sonra kristallerin gözünden geldiğini bizzat gördüğünü belirten Göz Doktoru Talat Nebiyev, ilk defa böyle bir hastalıkla karşılaştığını dile getirdi. 

Hastanın gözünden çıkan kristalleri mikroskopta incelerken fotoğraflarını çektiğini belirten Nabiyev, muayene için diğer göz doktorlarından yardım isteyeceklerini bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X